Tepelná čerpadla geoTHERM VWL S

Flamco Smart

22. leden 2014

Flamco Smart

Ve spolupráci s firmou Flamco vám představujeme nové řešení pro odstranění vzduchu z topných systémů.

Nová řada odlučovačů vzduchu Flamcovent Smart navazuje na osvědčené výrobky Flamcovent. U původních zařízení se využívalo výhodných vlastností "PAL kroužků". U nových výrobků se využívá systému dvojitého proudu.

Výrobky:

Flamcovent Smart  - pro odloučení vzduchu

Flamco Clean Smart  - odlučovač nečistot

Flamcovent Clean Smart  - sdružené zařízení, odlučovač vzduchu i nečistot

Bližší informace o šíři sortimentu a cenách vám poskytneme obratem na základě vaší poptávky !

Flamco Smart - Kompaktnější, lehčí, čistší a efektivnější

Vzduch a nečistoty v systému způsobují problémy, jako jsou zbytečné poruchy a nadměrné opotřebení nebo hluk, ale také vedou k narušování systému, snižují přenos tepla a omezují výkon čerpadla. Následek: vyšší spotřeba energie a nespolehlivý systém. Něco takového nikdo nechce.

Nové odlučovače vzduchu a nečistot Flamcovent Smart, Flamco Clean Smart a Flamcovent Clean Smart

Odlučovače vzduchu a nečistot Smart odstraní z vody v systému i ty nejmenší mikrobublinky a miniaturní částečky nečistot. Odlučovače Flamco Smart fungují o 60 % lépe než konvenční odlučovače vzduchu a nečistot, přičemž jejich průtokový odpor byl snížen na zanedbatelnou úroveň.

Odlučovače vzduchu a nečistot Flamco Smart významně snižují spotřebu energie

V oblasti nejnovějších evropských norem týkajících se úspory energií u topných systémů stojí společnost Flamco v čele. V domácnostech a ostatních budovách mohou být instalována pouze vysoce výkonná čerpadla s nízkou spotřebou energie. Díky tomu se výrazně snižuje spotřeba energie a dochází k významným úsporám. Tyto investice nicméně mohou přinést maximální možné výsledky pouze v případě, že se na systém pohlíží jako na celek. Odlučovače vzduchu a nečistot odstraňují vzduch a nečistoty zachycené uvnitř systému, což umožňuje mnohem lepší přenos tepelné energie a současně nižší spotřebu. Tyto úspory umožňují nová zařízení Flamcovent Smart, Flamco Clean Smart a Flamcovent Clean Smart. Ty navíc umožňují další 8procentní úsporu energie díky minimálnímu odporu systému.

Fotogalerie

0102